2010 m. vasario 8 d., pirmadienis

Naujas Augintinis Mano Papuošalų Skrynelėje

Dar niekad šiame blog'e nerašiau apie savo pirkinius. Kaip sakant, visad būna pirmas kartas. Taigi šį pirmą kartą noriu pasigirti, jog pavyko rasti ir nusipirkti ilgai norėtą aksesuarą su pelėda. Vis galvodavau iš kur man kažką tokio gauti, net buvo mintis siųstis iš užsienio... Ir štai, netyčia, kai jau net nebelabai ir ieškojau - radau. Taigi giriuosi ir rodau.
Sagė- Monton.
Žinoma, teko daugiau ką nuspirkti... Be to pirkau ir gan dailų švarkelį ir dirželį. Deja, neturiu galimybių normaliai nufotografuot švarko, tad apsieisiu tik tuo, jog pasigyriau. Žinau, negražu girtis, bet neišėjo. ;)
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

2 komentarai:

Dare rašė...

Girkis dažniau, idomu :)) O as is sitos peledu kolecijos turiu pakabuka ir zieda :)

saldi_mada rašė...

Tuomet pasistengsiu. Tik kad mažai ką įmanoma padoriai nufotografuoti, tad nesinori užkimšti blog'o nuotraukomis, kuriose ne kažin ką įmanoma įžiūrėti. ;)

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.