2010 m. vasario 23 d., antradienis

Londono Mados Savaitė - Ruduo/Žiema 2010

Nežinau kas darosi, bet jau keletą paskutinių mėnesių esu labai užsiėmusi. Tai mokykla, tai namų ruoša, tai dar kas nors... Pripažinsiu, jog pasidaro sunku spėti aprėpti gausybę mados savaičių metu pristatomų kolekcijų. Tad jos bus pristatinėjamos daug glausčiau nei jau prabėgusių pristatymų Niujorke. Ačiū už supratingumą. Ateityje žadu pasitaisyti.

Christopher Kane, matyt norėdami praskaidrinti ateinantį rudenį, savo kolekciją išpuošė gėlių raštais, kurie buvo išsiuvinėti ant tamsių odinių ir ne tik audinių. Rūbai taipogi puošti nėriniais, kurie suteikė moteriško žavesio.
Vivienne Westwood Red Label... Tikriausiai vien išgirdus šį vardą galvoje iškyla kiek keistos, pankiškų detalių turinčios kolekcijos vaizdas. Ir taip, Jūs teisingai galvojate. Ir ši kolekcija pilna languotų audinių (tartan), pūstų sijonų, suveltų plaukų ir pašėlusio įvaizdžio.
Matthew Williamson pagalbon pasitelkė raštus, o ryškiausiu akcentu ko gero tapo itin žvilgsnį traukiantis rožinis paltas. Žavingos suknelės siuvinėtos žvyneliais, kailiai, dailūs siluetai...
Mėgstate gamtą, gyvūnus, miško žvėris? Tuomet Jums patiks ir Topshop Unique kolekcija. Modeliai žengė lapais padengtu rudeniniu taku užsidėję gyvūnų išvaizdą atkartojančias kepures, vilkėjo šiltas kojines, dėvėjo kailius. Man tasai vaizdas patiko. Kaip dabar įprasta sakyti- mane įtikino.

Christopher Kane

gif maker

Vivienne Westwood Red Label

gif maker

Matthew Williamson

gif maker

Topshop Unique

gif maker

Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.