2010 m. vasario 20 d., šeštadienis

Tommy Hilfiger - Niujorko Mados Savaitė - Ruduo/Žiema 2010

Dėl laiko trūkumo (kurį, žinoma, pasiglemžė mokykla) nespėjau pristatyti visų vertų Niujorko mados savaitės metu pristatytų kolekcijų. Bet manau, kad itin nepyksite, nes jas visas galite peržvelgti ir kitose internetinėse svetainėse ar blog'uose. O dabar noriu apžvelgti paskutinį Niujorke vykusį pristatymą.
Netaip, kaip daugumoje kitų kolekcijų, kur vyravo lengvučiai audiniai, dėl kurių kartais kildavo mintis, kaip įmanoma iš jų siūdintus rūbus dėvėti šaltą ir žvarbią žiemą, Tommy Hilfiger kolekcijoje galime matyti megztinius aukšta apykakle, ilgus suvarstytus batus, paltus su kailio detalėmis, odinius sijonus bei sukneles iki kelių. Kai kurie drabužiai jau buvo patikrinti laiko ir visų mėgstami (pieštuko formos sijonai, klasikinis paltas). Bet ar tokie kokius mes papratę regėti? Ne. Į visa tai įpinta jaunatviškumo ir žasimingumo, kuris būtinas tam, kad viskas nepabostų, įgautų naujų atspalvių.

gif maker
Foto: style.com ; coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.