2010 m. vasario 26 d., penktadienis

Milano Mados Savaitė - Ruduo/Žiema 2010

Taip, taip... Vėluojuosi. Žinau, bet taip susiklostė, kad neatradau laiko reikiamu momentu pristatyti Jums jau prasidėjusios Milano mados savaitės. Skubu taisytis.
D&G kolekciją visiškai užkariavo žiemiški, snaigių motyvus atkartojantys, raštuoti mezginiai bei kailis. Visa tai mėginta derinti ir su lengvesniais audiniais, kai kur su klasikinėmis detalėmis. Be viso to, žiemišką slidininkės išvaizdą užbaigė dideli akiniai.
Ir Prada į žiemą pažvelgė, kaip į šaltąjį sezoną, kurio metu reikia ne tik galvoti kaip išlikti nuostabios išvaizdos, bet tuo pačiu ir kaip nesušalti. Tad šioje kolekcijoje galime matyti daug šiltų kostiumėlių susidedančių iš šilto megztinio bei sijono, ilgų vilnonių kojinių ir paltų. Be viso to, pasirodymo metu buvo galima išvysti ir blizgančios odos lietpalčių ir suknelių. Nežinau kaip Jums, bet šitie man nepatiko.
Emporio Armani kolekcija buvo pavadinta ,,Uptown Girl". Visa kolekcija skleiste skleidė 80-tųjų dvasią ir moterišką eleganciją. Tačiau buvo ekspermentuota ir daug kas keista, kad nesilaikyti įsikibus tik to laikmečio įvaizdžių. Ryškiausias akcentas, ko gero, buvo oranžinės spalvos lietpaltis. Man susižavėjimą šia kolekcija sukėlė dailūs raukiniai, grakščiai krentantys audiniai... Galėčiau sakyti, jog čia man patiko viskas: ir aksesuarai, ir avalynė, ir rūbai, ir jų audiniai, ir be abejo šukuosenos, kurios čia buvo itin taikliai parinktos.

D&G

gif maker

Prada

gif maker
Emporio Armani

gif maker
Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.