2010 m. vasario 23 d., antradienis

Mano DIY

Taigi. Yra toks dalykas, kad niekur nerandu pirkt patinkančios rankinės. O jei nerandu, vadinasi reikia pasidaryti. Ir pasidariau. Prisiminiau, jog spintoje kabo jau seniau pirkta, nenešiojama juoda rankinė. Gaila, bet neturėjau galimybės padaryti nuotraukų kaip ji atrodė prieš tai, bet manau nesunkiai įsivaizduosite. Dėl tos pačios priežasties (neturėjau tuomet namie fotoaparato) nenufotografavau ir darbo eigos. Bet ir ši lengvai suprantama. Iš odos iškirpau keletą stačiakampio formos juostų, sukarpiau jas, kad gautųsi kutai, priklijavau prie rankinės viršaus stipriais klijais. Pabaigoje siaurą odos juostelę dekoravau kniedėmis ir ją taipogi priklijavau. Galų gale pakeičiau ir rankeną: juodą medžiaginę juostelę perpyniau per paprasčiausios grandinės tarpelius ir pritvirtinau. Rezultatas gavosi štai toks:

Foto: mano
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

4 komentarai:

ag rašė...

Labai neblogas projektas :) Kartais tiek nedaug trūksta, kad iš nenaudojamo daikto pasidarytum sezono topą :) Liuks, patiko!

Dare rašė...

Gerai pasidarbuota :)

saldi_mada rašė...

Ačiū. ;)

Asta rašė...

Šauniai :)

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.