2010 m. birželio 30 d., trečiadienis

Mados Naktis 2010

„Mados Naktis“ – jau internete

Iki šiol netylant kalboms apie praėjusių metų renginį, Vilnius jau ruošiasi antrajai globaliai „Mados nakčiai“. Rugsėjo 10-osios naktį vyksianti pasaulinė mados šventė ne tik žada dar vieną stilingų nuotykių kupiną rudens naktį, bet ir kviečia jos laukiančius mados mylėtojus apsilankyti naujoje „Mados Nakties“ renginiams skirtoje svetainėje, adresu http://www.madosnaktis.lt/. Joje galėsite sekti „Mados Nakties“ naujienas, rasti išsamų programos aprašymą bei užsiregistravę sužinoti, kada prasidės prekyba bilietais į „Mados nakties“ renginius. Beje, užsiregistruoti verta, nes pirmieji bilietai – su ypatinga nuolaida.
Taip pat nepamirškite prisijungti prie „Mados Nakties“ gerbėjų grupės socialiniame tinkle „Facebook“ (http://www.facebook.com/madosnaktis) ir kiekvieną dieną būti madingų, stilingų ir įdomių naujienų sūkuryje bei gauti pranešimus apie renginio programą, užkulisius.
„Mados naktis“ 2009 miesto vitrinose…

1 komentaras:

Unknown rašė...

Gerai, kas nori eiti su manim? Laaaaukiu šio renginio.

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.