2010 m. birželio 17 d., ketvirtadienis

Calvin Klein / Emilio Pucci - Resort 2011

Calvin Klein
Kurių gi daugiau mados namų kolekcijų pristatymuose galime išvysti podiumu žengiančius modelius dėvinčius itin minimalistinio stiliaus rūbus ir TIK tokius? Spėkite iš trijų kartų. Ir taip, Jūs teisūs, tai - Calvin Klein. Kaip jau įprasta, kolekcija buvo nuspalvinta žemės tonais, t.y. mums įprasta balta, šviesiai rusva ir žalsva. Sunku ką ir komentuoti, nes išvysti galėjome paprastas ilgas sukneles, klasikinio modelio kostiumėlius susidedančius iš švarko ir kelnių arba sijono. Kai kur rūbai pagyvinti (jei galima taip sakyti, nes vargu ar tai pridėjo tos norimos gyvasties) siaurą dirželį imituojančiomis juostelėmis. Ryškiausio akcento titulą tikriausiai reiktų atiduoti ryškiai geltonai spalvai, kurios deja taipogi nedaug ir tebuvo regėti. Manyčiau, kad jau pats laikas būtų atgaivinti rūbus ne tik varijuojant formomis, kurios laikui bėgant vis panašėja, tad žiūrovams pasidaro nuobodu. Deja, bet Calvin Klein kolekciją galėčiau priskirti prie vienų prasčiausių. Argi ilgai galima žiūrėti į tokį patį baltą švarką?



Emilio Pucci
Šis tas ryškesnio, spalvingesnio ir patrauklesnio akiai. Jau senokai apie Emilio Pucci pristatomas kolekcijas turėjau susikūrusi gerą nuomonę. Pasirodo, jos manęs vis dar neapvilia. Jeigu ir netenka pamatyti to, kas paliktų neišdildomą įspūdį, tačiau vis dar malonu žvelgti į žavingus rūbus. Ši resort kolekcija pasiglemžė šiek tiek hipiško stiliaus detalių, daugybę raštų ir vasaros gaivą. Jei daugiau kur pastebėjome tamsesnias spalvas ir uždaresnius rūbus, tai čia matome atvirkščią variantą. Maudymosi kostiumėliai dėvimi po švarkais, lengvo audinio ilgos suknelės (šios vasaros topas) ir trumpučiai šortai dominuoja būtent Emilio Pucci kolekcijoje.


Foto: style.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.