2010 m. birželio 21 d., pirmadienis

Versace/ Burberry Prorsum - Pavasaris/Vasara 2011

Taigi galime pasidžiaugti prasidėjusiais kolekcijų pristatymais milane. Trumpai pakomentuosiu dalį jų.
Versace
Šį kartą galime išvysti aštuoniasdešimtųjų dvelksmu atsiduodančią Versace kolekciją. Šis laikmetis apėmė viską, įpindamas rockabilly įvaizdžio bruožus, pradedant šukuosena ir baigiant avalyne. Kelnes iki čiurnos kauliuko, kurias matėme ir 2010 metų pavasario/vasaros kolekcijose, galime regėti ir šioje. Daug, taip dizainerių pamėgtų, odos detalių, ryškiaspalviai arba raštuoti švarkai, smailianosė blizganti avalynė... Būtent tai Versace siūlo dėvėti vyrams ateinančių metų vasarą.



Burberry Prorsum
Christopher Bailey kurdamas kolekciją sumąstė kiek sumaišyti kortas. Podiumu žengiančių modelių apranga buvo įkvėpta motociklais važinėjančių baikerių. Kniedyti diržai, odinės kelnės, ,,spygliuotos" liemenės... Sakysite, tai kur toji minėta sumaištis? Tai dizaineris užbaigė prie minėtos baikeriškos aprangos derindamas įprastus, šviesių tonų Burberry paltus ir klasikines kelnes, o ,,sunkias" liemenes su peršviečiamo audinio marškiniais. Prie viso to dizaineris siūlo ir didžiules, paltų atspalvius atkartojančias rankines.


Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.