2010 m. birželio 21 d., pirmadienis

Emporio Armani/ D&G - Pavasaris/Vasara 2011

Emporio Armani
Kažkodėl Armani kolekcijos man visad asocijuojasi su tvarkingo bei klasikiniais rūbais dėvinčio vyro išvaizda. Tokių detalių galime rasti ir šioje kolekcijoje, bet ne tiek, kad pateisintų mano nuomonę (kurią, matyt, teks keisti). Kolekcijoje vyrauja oda, grandinės ir juoda spalva ir kniedės. Tačiau tuo pačiu podiumu žengė ir modeliai vilkintys kiek solidesnius, šviesios pilkos spalvos rūbus. Taip buvo sudaryta lyg atsvara chaotiškąjai kolekcijos pusei. Kelnių ilgisčia toks, kaip ir daugelyje kolekcijų - iki čiurnos kauliuko, po kaklu parištos skarelės ir... gal atrodys keista, bet Armani siūlo vyrams dėvėti tampres po šortais. Kažin ar daug Lietuvos vyrų išdrįstų taip apsirengus eiti miestan.


D&G
D&G šį kartą pasinėrė į vasaros malonumus. Modeliai žengė žole dengtu taku, kai aplink šnarėjo medžių lapai, rankose nešėsi krepšius pilnus maisto iškylai. Taigi kokia gi D&G tema? Norėdami atšvęsti 20-ų metų sukaktį vyriškąjai jų kolekcijai, mados namai paruošė paprastesnę, patogią kolekciją, kuri reiškė norą šiek tiek atsipūsti tokiai progai esant. Kad ir kolekcija paprastesnė, tačiau negalima sakyti, kad tuo pačiu ji ir prasta. Suplėšyti mėlyni džinsai ir šortai, languoti marškiniai, raštais apipinti rūbai ir priderinti švarkai. Gražu akiai, o ko gi daugiau reikia?


Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.