2010 m. birželio 23 d., trečiadienis

Gucci/ Dolce & Gabbana - Pavasaris/Vasara 2011

Gucci
Gucci kolekcija šį kartą alsavo šešiasdešimtųjų boho stiliumi. Dizainerė Frida Giannini šį kartą vyrams siūlo gana šviesius atspalvius ir natūralius, medvilninius audinius. Be viso to, kolekciją ji dar paskanino džinso ir odos elementais. Įdomu tai, kad jau nebe pirmą kartą galime išvysti dizainerių siūlomas skareles ant kaklo, kuriomis pasipuošę modeliai žengė ir šioje kolekcijoje. Didžiulė rankinė, storas megztinis ir kelnės iki čiurnos kauliuko. Štai taip vyras turėtų rengtis kitų metų pavasarį/vasarą pagal Gucci.


Dolce & Gabbana
Vis dar su šventine, dvidešimtųjų vyriškų rūbų kolekcijų metinių, nuotaika prasidėjo ir Dolce & Gabbana pristatymas, kurio pradžioje buvo galima mėgautis Annie Lennox muzika. Visa kolekcija susijusi su Sicilija, kur Dolce įgijo sunkiai įveikiamo siuvimo įgūdžių. Tad nenuostabu, jog podiumu žengė modeliai su šviesių, rusvų spalvų megztiniais, baltais bei juodais kostiumais. Visos spalvos mums puikiai pažįstamos - žemės spalvos. Kolekcija labiau priminė patogius laisvalaikio rūbus, nes šortai buvo pasiūti iš vėsaus, vasarai tinkančio audinio, patogi avalynė nevaržė judesių, kelnės surištos virvę imituojančiais dirželiais. Net ir kostiumai čia nebuvo tokie griežti ir įpareigojantys. Vasara, saulė ir Sicilija... Kam gi susivaržyti?


Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.