2011 m. rugsėjo 10 d., šeštadienis

NYFW - Jason Wu RTW S/S 2012

Sveiki dar kart !

Pa-ga-liau ! Taip lauktas mados savaičių maratonas prasidėjo ! Nežinau kaip Jums, bet manęs laukia pačios maloniausios keturios savaitės ir visiškai nesvarbios tos bemiegės naktys, praleistos stebint tiesiogines transliacijas ir nekantriai laukiant mylimiausių dizainerių darbų.

Nors New Yorke jau buvo pristatyta ne viena kolekcija, savo apžvalgas norėčiau pradėti nuo 28-erių metų talento - Jason Wu kūrinių.Savo kolekcijas pradėjęs demonstruoti prieš penkis metus jaunasis dizaineris 2008-aisiais buvo apdovanotas mados pasaulio kylančios žvaigždės apdovanojimu.Jį kaip mat pamilo visa Amerika, o galiausiai, kai jo kuriamus drabužius pradėjo devėti pati pirmoji ledi Michelle Obama, Jason Wu pažino visas pasaulis.

Pradžioje pasirodymo podiumu žygiavo klasikinio kirpimo kelnėmis, marškininėmis apykaklėmis pasipuošę modeliai, berods New Yorko tempu skubantys į svarbų susitikimą.Iškart poto sekė tai, dėl ko Jason Wu toks mylimas - rūbai kuriuos savo spintoje norėtų įsitaisyti kiekviena Gossip Girl gerbėja : subtilūs audiniai, šiltos vasariškos spalvos, paties Jason Wu taip vadinami sport šortukai.Šou pabaigoje podiumas tiesiog sužydėjo įvairiausiomis spalvomis : šilta rožinė, citrusinė geltona, ryški mėlyna ir beabejo, neužmirštami gėlių raštai.Skanaus !

Nuotraukos : vogue.com
Su meile, Erika! xx

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.