2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

MFW - D&G RTW S/S 2012

Sveiki !

Mados savaitėms įpusėjus veiksmas persikelė į Italijos mados sostinę - Milaną.Čia sulaukėm D&G kolekcijos, o iškart po jos ir naujienos - tai paskutinioji D&G linijos kolekcija.Nuo šiol dizaineriai Domenico Dolce ir Stefano Gabbana susikoncentruos ir visas savo jėgas dės į Dolce and Gabbana mados liniją.Liūdėti, manau, neverta - nors D&G ir buvo skirta jaunesnėm klientėm, pokyčiai, manau, pagyvins ir puikiai papildys pagrindinę mados namų liniją.
Beabejo, būtų daug smagiau, jei ši, paskutinioji, D&G kolekcija nebūtų taip sužavėjusi.
Ar Jums kadanors teko matyti Hermes kuriamas skaras?Jei taip, D&G kolekcija Jums turėjo pasirodyti labai matyta.Suknelės, palaidinės, švarkeliai, maudymosi kostiumėliai - visiškai viskas čia buvo įkvėpta šių skarų raštų įvairovės.Žavingus, moteriškus derinius puikiai užbaigė didžiulės skrybelės ir Prince atliekama daina “You don’t have to be rich to be my girl” modeliams žingsniuojant podiumu.Nemylėti šios puikios, paskutinės D&G kolekcijos juk neįmanoma, ar ne?


Nuotraukos : vogue.fr
Su meile, Erika! xx

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.