2011 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

MFW - Dolce & Gabbana RTW S/S 2012

Sveiki !

Pažiūrėjus Dolce & Gabbana pristatymą vieni užsimanė pavakarieniauti gerame itališko maisto restorane, o kiti (prie kurių priskirčiau ir save) kraustytis gyventi į pačią Italiją ! Galvoje dar daug valandų po šou žavingoji Sophia Loren dainavo Hey Mambo ! Mambo Italiano, o širdis džiaugėsi, jog pagaliau Domenico Dolce ir Stefano Gabbana grįžo prie to, ką ir pradėjo 1985-aisiais - vėl sukūrė rūbus skirtus tikrai sicilietei.
Įkvėpti itališkos virtuvės dizaineriai drabužius nutapė paprikomis, svogūnais ir pomidorais, o modelių ausis papuošė makaronų ir čili pipirų formos auskarais.Rankinės buvo pakeistos į pintines, kurias kiekviena italė išdidžiai iškėlus galvą neštųsi į turgų, o plaukus dizaineriai papuošė didžiulėmis gėlemis.Kiek vėliau daržovėmis išmargintas sukneles ir juostas ant krūtines pakeitė neriniuoti kostiumėliai, juodos peršviečiamos suknelės, gražinusios mus į 50-tuosius, o pabaigai modeliai pasipuošė deimantais nusėtais maudymosi kostiumėliais.
Skanaus !




Nuotraukos : vogue.fr , vogue.com
Su meile, Erika! xx

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.