2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

MFW - Roberto Cavalli RTW S/S 2012

Sveiki !

Jau šiandien Paryžiuje prasidėjo mados savaitė, o jau ryt savo kolekcijas pristatys Balenciaga ir Balmain.Tačiau, prieš pasitinkant garsiausius Paryžiaus dizainerius, paskutinį kartą pasidžiaukim Milano mados savaite, o tam geriausiai tiks puiki Roberto Cavalli kolekcija, kuriai apibūdinti užtektų žodžių bling bling.
Roberto Cavalli ypatingai myli egzotinius raštus - tai galim matyt jau tris sezonus iš eilės.Visgi, dizaineriui pavyksta kiekvieną syk tigrinius ir leopardinius audinius pateikti vis kitaip - šįsyk į vieną dubenį buvo suplakti romantiški gėlių raštai, daugybė aukso ir odos.
Kuriant sijonus Cavalli buvo įkvėptas didingų gladiatorių laikų, o ilgas, žemę šluojančias sukneles mes dar tikrai pamatysime ant raudonojo kilimo.




Nuotraukos : vogue.fr , vogue.com
Su meile, Erika! xx

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.