2010 m. rugpjūčio 3 d., antradienis

Vyriškas Kostiumas Moteriai - Tendencijos - Ruduo/Žiema 2010/2011

Kiek seniau, moterys dėvėjo vien sukneles, sijonus ir net negalvojo, jog galima viešumoje pasirodyti apsimovus kelnes. Žinoma, nuo to 'kiek seniau' praėjo nemažai laiko ir viskas apsivertė aukštyn kojomis. Dabar ne tik kad moterys dėvi kelnes, bet jas dėvi ir daug dažniau nei minėtąsias sukneles ar sijonus. Tuoj pat atbėgsiantis šaltasis sezonas ypač palankus metas ne tik kelnėms, bet ir visam vyriško tipo kostiumui. Podiumu žengė daug modelių apsirengusių klasikinio arba naujai dekoruoto klasikinio švarko modeliais, vilkinčių tiesiai krentančiomis arba net apačioje platėjančiomis kelnėmis, dažniausiai iki čiurnos kauliuko. Vyriškais kostiumais pasipuošė net visad buvusi tokia moteriška Chloe kolekcija, kone visą kolekciją kostiumui dedikavo ir Alexander Wang.



Ką siūlo parduotuvės Lietuvoje?
Šį kartą pasinaudojau nelabai seniai atsiradusia Mango parduotuvės galimybe apsipirkti internetu. Suradau keletą šią tendenciją atitinkančių modelių.


Foto: style.com ; shop.mango.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Hi Dear, are you truly visiting this web page on a regular basis, if so after
that you will without doubt get nice knowledge.

my web blog - Ohio Movers

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.