2010 m. liepos 28 d., trečiadienis

Ką Rinktis Rugsėjo 1-ąjai?

Kad ir norėtųsi prasitęsti vasarą, tačiau reiktų suprasti, jog to padaryti tikrai nepavyks. Rugsėjo 1-oji - žingsnis iš vasaros ir atostogų atgal į mokyklą moksleiviams. Daugumai tai gan didelė šventė per kurią visos(-i) nori atrodyti gražiai ir nustebinti draugus. Juk (galbūt) tiek ilgai nesimačius įdomu žvelgti į pasikeitusią bendraklasių išvaizdą, įdomu ir tai, kas ką vilki ir ne mažiau įdomu stebėti kitų žvilgsnius, kai jie pastebi dailią suknelę ar naujus batelius. Dažnai rūbų paieška pasidaro beveik kančia, nes paliekame tai paskutinėms dienoms, o būtent tuo metu neradus kažko itin patinkančio nusiperkame tiesiog tą drabužį, kuris atrodė gan neprastai, bet nepatiko tiek, kad gerai jaustumėmės jį vilkėdamos. Todėl nedelsiu su šiuo įrašu ir patariu paieškoms nepagailėti laiko ir įsigyti tai, kas Jums tikrai patinka (ir tinka, žinoma). Aš ir pati paskutinį kartą rugsėjo 1-ąją žengsiu į savo mokyklą. Suknelės paieškas jau baigiau, belieka išsirinkti batelius. Noriu pasidalinti savo idėjomis, kurios mano manymu labiausiai tinka šiai šventei.
Kad ir kaip bebūtų banalu ar nusibodę, tačiau vis dėlto mano siūlymas merginoms būtų rinktis trijų dalių aprangą - suknelė, bateliai ir rankinė. Nedidelis kiekis papuošalų taipogi tinka. Pasirinkusi tokį variantą galėsite nebijoti dėl per daug nesuderintų palaidinės ir sijono, nereiks sukti galvos ir dėl to, ar ''neapsikraustėte'' papuošalais lyg eglutė per Kalėdas. Taipogi, siūlau rinktis kiek trumpesnes sukneles arba bent jau nesiekiančias žemės, nes su jomis labai nepatogu ir manyčiau, kad tokios labiau tinka prabangiai vakarienei, o ne mokinių šventei. Taigi, keletas mano siūlomų derinių.
Klasikos mėgėjoms
Niekada 'neprašausite' pasirinkusi juodos arba raudonos spalvos rūbus ar klasikinio modelio suknelę ir šiek tiek sidabro spalvos blizgesio, kuris suteiks puošnumo. Tačiau jokiu būdu nepadauginkite blizgučių - taip atrodysite lyg išėjusi iš klubo. Bet nereiktų vengti keleto detalių ant suknelės ir prie to dar rinktis platesnę, bet neitin masyvią apyrankę.
Ryškiai asmenybei
Dauguma į juodą spalvą žiūri taip, lyg ji tiktų tik liūdnoms dienoms, bet jokiu būdu ne šventėms. Jei jūsų požiūris būtent toks, tuomet rinkitės ryškiaspalvę suknelę. Tačiau nereiktų avalynės ar rankinės rinktis taipogi panašios, tokios pačios ar net kitos ryškios spalvos. Kodėl? Todėl, nes ryškias spalvas suderinti gan sunku ir juk nesinori jaustis lyg šviesaforui - raudona, geltona, žalia... Dėl to vis gi geriau reiktų nusipirkti juodos arba kitos tamsios spalvos avalynę ir rankinę/delninukę, kurie puikiai tiks ir prie kitos suknelės, tad nereiks gailėtis jei už juos išleidote tiek daug pinigų, o naudosite tik vieną kartą.
Negalinčioms be kelnių
Jeigu vis dėlto esate Ta, kuri apsimovusi suknelę jaučiatės lyg nesavame kailyje, tuomet nepabijokite išsiskirti iš daugumos, tačiau apsirengti taip, kaip Jums patogu. Tam puikiai tiks vis dar esančios ''ant bangos'' kelnės praplatintos ties klubais ir siaurėjančios žemyn (galifė) arba net šortai iš blizgesnio audinio ar tiesiog įprastos klasikinės medžiagos. Manote, jog tai netinka Jūsų figūrai? Tuomet rinkitės paprastas, tiesaus kirpimo arba siauras, aptemptas kelnes. Taipogi drąsesnės gali rinktis ir kombinezoną, kuris vis dar nėra įprastas rūbas šventėms, tačiau gali atrodyti ne ką prasčiau.
Puoškitės ir būkite gražios :)
---
Kurta looklet.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.