2010 m. sausio 4 d., pirmadienis

Triušio Ausytės - Ryški, Bet Greit Dingsianti Mada

Tikriausiai jau daug kur pastebėjote triušio ausytes. Ne, ne tas rausvas (parduodamas daug kur ir paplitusias vakarėliuose, kai bandoma suvaidinti zuikelį). Kalbama bus apie ausytes, kurios siejamos su vintage laikų seksualumu ir šių dienų aukštąja mada. Vadinkite, kaip norite: Mickey Mouse ausytės, katės ausytės, triušio ausytės ar kokio kito gyvūno ausytės... Jos šmėžavo ir 2009 metais, bet atrodo, jog nepaliks mūsų ir šiais, 2010 metais. Tačiau nepatarčiau suskubti jų ieškoti. Visgi tai tik trumpai trunkanti mada, tad paskui tektų jas laikyti nenešiojamas. Taipogi nedaug kam priimtina gatvėje pasirodyti su tokiu neitin kasdienišku aksesuaru. Jei norite atrodyti kukliau galite rinktis kaspinus ar plunksnas, kurie taipogi šiuo metu nemažai kur paplitę (šie atrodys taip pat puikiai ir tuo pačiu pagyvins kasdieninę išvaizdą). Nešiokite jas eidamos į vakarėlį ar draugų susibūrimą. Patartina nederinti jų prie per daug mergaitiškos išvaizdos rūbų ar kostiumėlių, dėvimų dirbant biure.

Kas gi jas sukūrė ir taip užkrėtė mados pasaulį?

Tikriausiai daugumai matytos zuikio ausytės per Louis Vuitton rudens/žiemos 2009/2010 kolekcijos pristatymą. Bet dar prieš tai jas sukūrė Maison Michel savo kolekcijoje, tik ten jos buvo iš nėrinių. Po to pasipylė jų naudojimas fotosesijoms ir pan. Tad žvilgtelkit.

Foto: fashionising.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.