2010 m. sausio 29 d., penktadienis

Jean Paul Gaultier - Haute Couture - Paryžius

Jean Paul Gaultier kolekcijos pristatymo metu galėjome nusikeltį į Meksikos fiestą: didžiuliai sombrero,"mariachi" muzika, šiek tiek džinso ir kaubojiška avalynė. Modeliai vilkėjo rūbus puoštus kutais, džinso audiniai buvo dekoruoti sidabro spalvos detalėmis, plunksnomis dabintomis suknelėmis. Įvaizdį iki galo pabrėžė it iš palmių lapų pintos rankinės. Pačioje pabaigoje, pats dizaineris išėjo kartu su dainininke Arielle Dombasle, kuri vilkėjo ryškią, lyg raudonasis pipiras, suknelę.
Ar man patiko? Sunku suvokti. Kartais žiūriu ir galvoju, kad viskas puiku, bet kartais atskrieja mintis, jog aukštosios mados savaitėje norėtųsi išvysti daugiau prabangos (juk ne veltui ji vadinama aukštąja mada), o ne laukinių mergaičių su džinsais šėlsmo fiestoje.

gif maker





Foto: coutorture.com
Video: youtube.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.