2010 m. sausio 29 d., penktadienis

Givenchy - Haute Couture - Paryžius

Ech tas laiko trūkumas... Tad turėdama šiek tiek to laiko skubu dar parodyti kitas aukštosios mados kolekcijas, nepaisant to, kad pristatymai baigėsi.
Jaunasis italų dizaineris Riccardo Tisci, šiuose, Givenchy mados namuose apsigyvenęs penktus metus, sukūrė ryškią ir galingą kolekciją. Ji pasižymėjo ir kaip vienas trumpiausių kolekcijų pristatymų - truko viso labo tik 7 minutes per kurias buvo galima išvysti 22 kolekcijos rūbų derinius. Dizaineris paminėjo, jog persikėlė į ankstyvuosius 1970 - tus metus, kai mados pasaulyje prasidėjo noras pabrėžti seksualumą. Vyravo žvyneliais siuvinėti įvairiausių raštų kombinezonai, lengvo audinio šviesios suknelės ar palaidinės bei daug plunksnų. Galėčiau sakyti, jog man ši kolekcija patiko. Tikrai. Jau vien žiūrint, kaip šviesi šampano spalvos suknelė plazdena modeliui žengiant podiumu, pasidaro taip gera ir lengva.

gif maker



Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.