2009 m. spalio 27 d., antradienis

Akiniai Nuo Saulės Mados Savaičių Metu

Pratęsiu, nuo avalynės pradėtą, aksesuarų, puošusių modelius ir keitusių įprastą išvaizdą, kad ir kartais į nelabai kasdienišką, bet tinkančią mados savaitėms, sarašą. Šį kartą Jūsų dėmesiui akiniai nuo saulės, kurių buvo ir labai paprastų ir kartais neprastai nustebinančių. Kaip visad pradėsiu nuo man labiausiai patikusių.

Mano mėgstamiausi
Alexander Wang, Versace ir Dries Van Noten kolekcijų pristatymų metu buvo galima išvysti tikrai neprastų akinių modelių. Kad ir pati kažin ar tokius nešiočiau, tačiau mados savaičių metu jie patraukė manąją akį. Mestelkit žvilgsnį ir Jūs:



Žinoma, be jų buvo ir daugiau, tačiau man kiek neįprastoki, neitin patrauklūs. Aišku nesakau to apie visus, bet kai kurie man nesukėlė jokio žavesio. Tačiau pasižvalgykite ir Jūs, gal tarp dizainerių siūlomų modelių atrasite ir kažką patinkančio sau.

Foto: coutorture.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

1 komentaras:

Dare rašė...

Jei žiūrint pagal akinių, tai mano manymu Giles nebuvo lygių šį sezoną :)

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.