2009 m. spalio 11 d., sekmadienis

Paryžiaus mados savaitė - Apibendrinimas

Kągi, pralėkė dar viena mados savaitė vykusi Paryžiuje. Kaip ir visos kitos, ši nepaliko mūsų be naujausių tendencijų, nuostabių ir nelabai pristatymų. Taigi, kaip visad pradėsiu nuo ryškiausių tendencijų pastebėtų Paryžiaus mados savaitės metu.

Batai mediniais padais
Keliose kolekcijos buvo pristatyta avalynė mediniais padais. Nežinau kaip Jums, bet man tai ne prie širdies, o dar prisiminus, kad visai neseniai Lietuvoje tokių galėjai rasti bet kur, ir kaip jų tuo metu nemėgai, tiesiog nebesinori jų regėti dar kartą. (Dėl paskutiniųjų vis dar abejoju ar ten yra medžio ar ne, bet bent jau panašiai atrodo).



Šviesios spalvos
Ši tendencija daugiau ar mažiau dominavo visose mados savaitėse. Tad rusva, pilkšva ar baltos spalvos bus tikros karalienės ateinantį sezoną.


Šiek tiek blizgesio
Blizgučiai, karoliukai, metalinės detalės neaplenks ir pavasarios/vasaros sezono.




Visiškas minimalizmas
Šį kartą dizaineriai nesistengė užburti įvairiausiais aksesuarais, dauguma apsiribojo vien dailiomis formomis, siluetais, puikiais audiniais.


Apatiniai rūbai tampa viršutiniais
Jei esate pakankamai drąsi - ateinantį sezoną vietoj palaidinės galėsite dėvėti, kad ir korsetą, o vietoj suknelės rinktis dailius naktinius.


---
Šioje mados savaitėje kaip niekad daug buvo ir ypač ekstravagantiškų kolekcijų kur dizaineriai galėjo atskleisti visą savo išmonę. Štai keletas akimirkų iš pačių ekstravagantiškiausių kolekcijų.


---
Už scenos...


---
Mano top 10
Šį kartą iš šitokios gausybės puikių kolekcijų išsirinkti buvo gana sunku, bet nusprendžiau kad vis gi man labiausiai patiko Karl Lagerfeld kolekcija. Įdomios detalės, dailūs siluetai... Ko gi daugiau ir norėsi. O čia mano Paryžiaus mados savaitės top 10.



---
Detalės



Foto: coutorture.com ; wwd.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.