2009 m. spalio 14 d., trečiadienis

Dabar

Trumpai aprašysiu keletą rūbų, detalių, kuriuos (-ias) pasirinkusios šį sezoną tikrai nesuklysite.

Velvetas
Švelni, minkšta ir maloni prisiliest medžiaga. Rudens/žiemos kolekcijų pristatymuose velvetas buvo gan dažnas svečias. Diane Von Furstenberg kolekcijoje jis buvo maišomas kartu su gyvūnų motyvais, Chloe pristate net ir vieno peties kombinezonus bei sijonus, o Christopher Kane jį derino prie baikeriško švarkelio.


Pilka spalva
Dažnai, kai atšąla oras, iš spintos pradedame traukti tamsesnius rūbus. Taip ir šį sezoną - pilka bus viena madingiausių spalvų.


Nėriniais dekoruoti rūbai, aprangos detalės
Šį sezoną nėrinių raštai yra daugiau grafiški nei moteriški. Įgaukite įkvėpimo iš Stella McCartney kolekcijos kur nėriniais maišyti įvairūs audiniai sudarė puikią suknelių, palaidinių ar kelnių išvaizdą. Taip pat puikiai atrodo ir nėrinių imitacijos.
Foto: net-a-porter.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.