2009 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Milano mados savaitė - Apibendrinimas

Štai greit pralėkė ir Milano mados savaitė atnešusi daug įdomių aprangos idėjų, kurias ir aprašysiu šiame apibendrinamąjame pranešime.

Tendencijos
Turbūt jos jau aiškios, nes daug ką galima išvysti visų mados savaičių metu. Tačiau buvo ir tokių akcentų, kurių galbūt nebuvo tikimasi. Štai patys ryškiausieji Milane:

*Kojinės prie atvirų basučių
Taigi, sunku tuo patikėti, bet atrodo, kad nebereiks baimintis jei išeisim kur nors užsivilkusios kojines ir apsiavusios atviras basutes. Dolce & Gabbana keičia mūsų įpročius ir įsitikinimus.


*Pereinančios spalvos
Nebijokite į spintą vėl įsileisti 90-uosius. Rankomis dažyti ar imituoti drabužiai vėl galės Jus puošti 2010 pavasario/vasaros sezoną.



*Niekur iš namų be šortų
Griebkite savuosius šortus, nes kitą sezoną jie bus nepamainomas drabužis. Trumpučiai ar ilgesni, visai nesvarbu - rinkitės tai, kas patinka Jums.


*Neutralumas
Vasarą norisi užsivilkti ryškią palaidinę ar pasipuošti spalvotais aksesuarais, tačiau mados namai paruošė didžiulį pliūpsnį rusvų ir pilkų atspalvių. Tačiau tai dar nereiškia, kad prie jų negalima derinti ryškiaspalvių rankinių ar aksesuarų.



*,,Neužmušamas" juodos-baltos derinys
Ko gero jis nepaleidžia niekad, tad ir Milano mados savaitėje juodos ir baltos derinių galėjome išvysti ne vienoje kolekcijoje.


*Raštai
Geometrinėmis figūromis, taškeliais ar įvairiausiais raštais marginti rūbai, bus puikus pavasario/vasaros sezono pasirinkimas.


Už scenos...


Detalės


Mano top 10
Šį kartą didžiausią įspūdi man paliko Dolce & Gabbana kolekcija. Šiek tiek gotiško stiliaus detalių, neįkyriai pateikti gyvūnų raštų motyvai, įdomios detalės. O čia pateikiu man labiausiai patikusiųjų dešimtuką.


Foto: coutorture.com ; wwd.com
---
Iki malonaus
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.