2009 m. rugpjūčio 10 d., pirmadienis

Must Haves - Ruduo/Žiema 2009

Taigi pradėsiu nuo must have (būtina turėti) sąrašo.
Kiekviena norinti atrodyti stilingai, neišvengiamai turi papildyt savo drabužinę naujais, madingais rūbais. Tačiau būtina žinoti ką pirkti. Galima pirkti daug arba tiesiog keletą drabužių ar aksesuarų, kurie pagyvins Jūsų stilių. Štai čia sudarytas sąrašas, kuris tikrai nepakenks Jūsų išvaizdai, jei norite išsiskirti iš minios ir atrodyti puikiai.
---
Batai aukščiau kelių.
Vienaip ar kitaip, rudenį pagalvojame, kad dailius batelius reiktų pakeist į avalynę tinkančią lakstyti per balas. Batai aukščiau kelių yra puiki išeitis. Atrodysite ne tik stilingai, bet ir nereiks jaudintis dėl sušlapusių kelnių ar kojų.

Rodarte, Prada.
---
Spalva.
Dabar pats metas pidėti truputį ar daug rožinės/raudonos ryškios spalvos. Ji tik primins, kad aplink viskas nėra taip niūru.

Christian Dior, Louis Vuitton.
---
Draperijos, klostės.
Nesvarbu ar tai suknelė ar sijonas, o gal netgi rankinė... Drąsiai galite puoštis klostėmis.

Viktor & Rolf, Haider Ackermann.
---
Odinis/pečių liniją pabrėžiantis švarkas.
Norint, kad derėtų visur, patartina rinktis juodą, bet jei jau panorote šviesesnių spalvų - pirmyn. Baikeriškas švarkas bus nepamainomas akcentas Jums.

Phi, Balmain.
---
Juoda trumpa suknelė.
Nepakeičiamas rūbas bet kokiam sezonui. Visad atrodysite puošniai, priderinus aksesuarus, švarkus ar kitas stiliaus detales, niekad neatrodysite vienodai.

Alexander Wang, Balmain.
---
Itin pabrėžtas lėmuo.
Vėl madinga išryškinti liemenį suveržiant švarkelius siauru paprastu dirželiu.


Louis Vuitton, Hermes.
---
Kailis, kailis, kailis.
Pagyvinkite savo paltą ar tiesiog švarkelį kailio detale. Natūralaus ar tikro spręsti Jums. Madingos ir tik ties pečiais dėvimos kailinės juostos.


Pucci, Givenchy.
---
(Visos nuotraukos didinasi).
---
Mano nuomonė - Iš viso šio sąrašo man mieliausios kailio (nebūtinai natūralaus) detalės, juoda trumpa suknelė, bei klostės. Manau reiks papildyti savo drabužinę tokio tipo rūbais.
---
Foto: style.com , coutorture.com , oaknyc.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.