2010 m. kovo 6 d., šeštadienis

Paryžiaus Mados Savaitė - Ruduo/Žiema 2010

Taigi, taigi, taigi(s).
Balmain, deja, ir vėl niekuo naujo nenustebino. O gal reiktų sakyti, jog tai tik į naudą? Visgi kaip bebūtų man norėjosi šiokio tokio kitokio braižo, kuris dabar jau atrodo lyg per ilgai užsistovėjęs. Tačiau šioks toks šviežaus oro gūsis nepralėkė ir pro Balmain mados namus šį kartą atnešdamas šiokių tokių barokinių detalių, nors pagrindą vis vien sudarė militaristinė tematika.
Galiu pasakyti, jog kuo toliau tuo labiau mane stebina Gareth Pugh kolekcijos. Ne, ne ateities iliuzijomis apipintais rūbais, bet siluetų įvairove ir kartais atrodo tokiomis nežymiomis detalėmis, kurios kaip reikiant pakeičia audinį. Griežtas įvaizdis, spalvų karaliene tituluojama juoda spalva, minimalizmas ir siūlėmis išvagoti odiniai rūbai sugebėjo pritraukti daugelio žvilgsnius. Manasis pro šią kolekciją taipogi nepraslydo.
Christian Dior mados namai tarytum pratęsė savąjį aukštosios mados kolekcijos pristatymą. Ir rudens/žiemos 2010 metų pristatyme podiumu žengė aristokratės, o ore sklandė XVIII amžiaus dvasia. Čia ir vėl angliškojo languotumo vilnoniai rūbai, nėriniuotos detalės, žemės spalvos. Kai kurios detalės priminė steampunk įvaizdį.

Balmain

gif maker
Gareth Pugh

gif maker

Christian Dior

gif maker
Foto: style.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.