2011 m. liepos 27 d., trečiadienis

Mėnesio vieta : Vakarų Amerikos prerijos

Sveiki !

Nusprendžiau šiame blog‘e išbandyt kai ką naujo – skiltį : mėnesio vieta.

Kur beapsidairytume, pasaulyje mus supa įvairiausios kultūros, net ir arčiausiai esančios kaimynės tautos dalinas skirtinga istorija, skirtingais papročiais.Lygiai taip skiriasi ir aprangos bei stiliaus suvokimas.Galbūt žinios, kaip apsirengti pravers keliaujant į paminėtas šalis, miestus, regionus, o galbūt įkvėps kaip apsirengti ir savam mieste.

Arizonos dykumos, legendinis Route 66, Teksasas, aligatorių pilna Misisipė, audringasis Las Vegas, Didysis kanjonas– štai kas laukia užklydus į kvapą gniaužiančią, ištisus kilometrus bene civilizacijos nepaliestą Vakarų Ameriką.Taip ir įsivaizduoju vienišą kelionę raudonu kabrioletu, besiklausant Kings of Leon – Back down south, kai tave kelyje tik karts nuo karto pralenkia vilkikai, ir atrodo, jog kelias Vakaruose neturi pabaigos.

Beabejo, tokioje kelionėje, kai nuolat kankina nežmoniškas karštis neapseisim be didžiulės skrybelės, akinių nuo saulės ir apie indėnų gentis, kažkada klajojusias Vakarų Amerikos prerijose menančios skaros.Įžengus į Teksasą, taip pat nereiktų užmiršti ir kaubojiškų batų, o tam jog nesiskirt nuo vietinių gyventojų geriausia būtų pasirinkti ir patogius įvairiais raštais languotus marškinius, ant kurių puikiai atrodytų ilgais kutais nusėta liemenė.Labiausiai įkvėpiančių derinių, tobulai tinkančių kelionei po Vakarų Ameriką siūlyčiau ieškoti visada vakarietiškose Ralph Lauren kolekcijose bei patogumą užtikrinančiuose Isabel Marant darbuose, bei neužmiršti peržvelgti nepakartojamas Erin Wasson bei Darios Werbowy fotosesijas. Skanaus !



Su meile, Erika! xx

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Geras straipsniukas, patiko ideja ir pacios nuotraukos labai atitinka vakaru amerikos dvasia :)

Erika rašė...

Ačiū :)

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.