2010 m. balandžio 24 d., šeštadienis

'Giveaway' Pt.1

Kaip trūksta laiko. Todėl jau keletą dienų iš manęs jokių žinių. Taip, negerai. Norisi ir pačiai kažką atrast, parodyt, pakomentuot. Bet... Bet... Užtat aš labai laiminga, nes facebook'e gerbėjų skaičius jau perkopė 100. Gal kai kam tai atrodys tik kaip mažytis trupinėlis šalia didžiulio pyrago, bet mane tai džiugina. Kiekvienas naujas lankytojas man kelia džiaugsmą, nes tai tampa tarsi mano įvertinimu. Tikiuosi, jog Jūsų sulauksiu vis daugiau ir dažniau, o ir pačiai linkiu pasitaisyti, atrasti laiko ir dažniau čia užsukti su naujienomis. Ačiū Jums. O padėka nebus tik nuvalkiotas Ačiū, kurio... Taip, taip, kaip sakoma: į kišenę neįsidėsi. Atidarau skiltį 'Giveaway'. Manau dauguma žino kas tai ir su kuo valgomas. Į lietuvių kalbą net nežinau kaip reiktų versti, tad palikim daug kur regimą ar girdimą.

Šį kartą ir pirmą kartą vienas iš skaitytojų gaus mano rankų darbo auskarus (čekiško stiklo kristalai, biseris, stiklo karoliukai, rankų darbo kutai ir sidabruotos detalės).


Tam, kad patektumėte į tarp burtų keliu renkamų žmonių sąrašą reikia:
*Parašyti komentarą po šiuo pranešimu, kuriame būtų ir Jūsų e-mail (kad vėliau galėčiau susitarti dėl pristatymo). Jei rašysite anonimiškai, tada prirašykit ir slapyvardį, vardą ar pan. Taip man pačiai bus lengviau susigaudyti.
Viskas! Laimingasis skaitytojas bus išrinktas po savaitės, t.y. gegužės 1dieną. Sėkmės.

8 komentarai:

Unknown rašė...

Koki jie gražūs! Nuostabu. tomiciuke@gmail.com

Illusion rašė...

ARCangelGIRLgmail.com grazu :)

Everyone loves fashion rašė...

grazu :)

Minerva rašė...

labai gražu ir subtilu.

Asta rašė...

Labai dailūs! Visas dailumas paprastume :) o ir blogą tik dabar atradau, sekam :)

Laima rašė...

Siaubingai beprotiškai fantastiškai gražūs auskarai!!!!!!! :) Žaviuosi kūrybingomis asmenybėmis ;)

laima_naujikaite@yahoo.com

Unknown rašė...

kaip tokiu noreciau:)mmm...o siaip labai patinka tavo blogas..taip ir toliau:)
lina.vensloviene@gmail.com

Anonimiškas rašė...

labai grazu ir orginalu :)
sm.ausra@gmail.com

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.