2010 m. balandžio 13 d., antradienis

Pravartu Turėti Šį Sezoną Vyrams - Kelnės Iki Čiurnos Kauliuko

Vis prisimenant ir kartas nuo karto peržvelginėjant kolekcijų nuotraukas padarytas mados savaičių metu ir pagalvojus ką tokio būtų pravartu turėti šį sezoną vyrams, iš karto sugalvoju - kelnes iki čiurnos kauliuko. Iš tikro jokia čia naujovė, o tiesiog seno prikėlimas naujam naudojimui dabar. Jau ne kartą matyta tendencija, tačiau reiktų nepamiršti, jog ir naujai prikelti daiktai, šiuo atveju drabužiai, gali atrodyti senai. Dėl to reiktų ne tik išsitraukti prieš dešimtį metų nešiotas kelnes ir atriesti jų galus, bet derėtų paieškoti jų ,,šviežesnio" modelio. Aišku prieš skubant į parduotuvę reiktų ir pagalvoti: kokį įvaizdį bandysite susikurti? Galbūt norisi, kad tai dvelktų praėjusių dešimtmečių aromatu, o gal atrodytų lyg kątik nuo kabyklos nukabintos naujai ir moderniai pasiūtos kelnės. Iš tikro ši tendencija visiems toookia prieinama, jog paprasčiau ir būti negali. Tereikia Jums patinkančias klasikines kelnes (kaip ir minėjau, nevertėtų per daug apsidžiaugti jei prieš neaišku kiek metų tokias pirkote, bet galite džiaugtis jei jos Jums patinka ir tinka) dailiai atriesti ir vualia, Jūs turite podiumais vaikščiojusių modelių įvaizdį.
Pristatymų metu...



Parduotuvėse...
Kaip ir minėjau, Jums tiks ir paprastos klasikinės kelnės, kurias paskui patys galėsite patrumpinti ar paprasčiausiai atlenkti.


Kaip dėvėti...
Foto: style.com ; asos.com ; my-wardrobe.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.