2009 m. gruodžio 4 d., penktadienis

DIY - Christian Louboutin for Rodarte Spygliuotieji Batai

Šį kartą (ir jau ne pirmą kartą) šis tas mėgstančioms ypač ryškų išskirtinumą, ekstravagantiškumą. Žinoma, dauguma tiesiog baidosi tokios avalynės, jau vien pamačiusios aikteli: ,,Ir kas galėtų tokius avėti?!". Bet surizikuosiu ir įdėsiu interneto platybėse rastą būdą, kaip pasigaminti batus, ne ką tesiskiriančius nuo tikrųjų Christian Louboutin for Rodarte. Gal kam nors pravers, gal pritaikys kažką panašaus kitur, o gal bent peržiūrės. Nežinau ar reikia vertimo, nes jau ir vien žiūrint į paveikslėlius viskas labai aiškiai parodyta. Bet dėl viso pikto keletą komentarų paskirsiu.



Ką gi, pirmiausia reiktų turėti senus arba naujus batelius, kuriuos norėsite pakeisti. Tuomet padaromos odinės juostelės su užsegimais.



Tuomet tos juostelės sujungiamos, kad nejudėtų, papildoma odine juostele ir pritvirtinamos prie batelio nugarinės pusės.



Vėliau tos juostelės apkniedijamos įvairių formų kniedėmis (čia ir metaliniais spygliais, bet jei kam jie nepatinka, manau vien kniedės atrodytų ypač gerai).



Nubrėžiama įsivaizduojama platformos linija ir ji taipogi apkniedijama. Tada įvairiomis, stiklinėmis ar nebūtinai, akutėmis dekoruojamas batelis.



Ir viskas. Manyčiau, kad rezultatas tikrai labai puikus, tačiau prieš darant reiktų gerai pagalvoti ar tikrai norėsite tokį daiktą paskui nešioti. Mano nuomone, pats geriausias variantas būtų tiesiog nedėti metalinių spyglių. Tuomet bateliai nebus tokie iššaukiantys, juos bus paprasčiau derinti. Na, tebūnie tai vieta Jūsų fantazijai.


Foto: chicksteals.blogspot.com
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.