2011 m. spalio 2 d., sekmadienis

PFW - Balmain RTW S/S 2012

Sveiki !

Matę paskutiniasias penkias Balmain kolekcijas tikriausiai sutiks, jog mados namai truputį išsisėmė.Pokyčių reikėjo ir tais pokyčiais tapo naujasis Balmain dizaineris Olivier Rousteing.Nė nelaukęs rudens jis pristatė pirmąją mados namų istorijoje Resort kolekciją ( plačiau čia ) bei naują mados liniją Pierre Balmain ( plačiau čia ) , leisdamas suprasti - Balmain verčia naują puslapį užnugury palikdami bene viską, ką nuo 2005 metų kūrė buvęs dizaineris Christophe Decarnin.

Ready to wear kolekcijos mados mylėtojai laukė su dideliu nekantrumu - ne tik todėl, kad pamatys šiek tiek kitokį Balmain, tačiau ir dėl to, jog Olivier Rousteing po šios kolekcijos pažadėjo duoti pirmuosius interviu.Jau prieš šį pristatymą buvo aišku, jog tema atitiks Resort kolekcijos temą : prabangusis Las Vegas - štai kas įkvepė jaunąjį dizainerį.

Šou atidarė Anja Rubik, kuri jau ilgą laiką yra Balmain numylėtinė ir kurios sezonas pristatinėjant S/S kolekcijas šiemet buvo ypatingai sėkmingas.Kolekciją šįsyk buvo mažiau įtakota rock chic stiliaus, spalvos buvo šviesesnės, matėm net ir romantiškų gėlių raštų.Kaip visada buvo pateikta gausybė, Balmain namus atspindinčių i'm so rich mini suknelių.
Jis puikiai supranta kas Balmain padarė tokiais sėkmingais.Jis pažysta šiuos mados namus ir žino ko nori Balmain moteris. - štai ką apie Olivier Rousteing po kolekcijos kalbėjo Vogue mados redaktorius Fran Burns.

Aš norėjau gerbti Balmain mados namų ir couture paveldą. - sakė pats dizaineris, neužmiršdamas paminėti ir Oscar de la Renta (Balmain dizaineris 1993 -2002) nuopelnų mados namams.Apie savo darbą šiam sezonui Olivier Rousteing sakė - kažkas truputėlį meksikietiško, matadoro kostiumai, Vegaso įkvėptos medžiagos.

Pasibaigus pristatymui mados namų gerbėjai galėjo truputį lengviau atsikvėpti - Balmain išliko Balmain - labai prabangi, ir dar labiau brangi prekė.Visgi, Olivier Rousteing parodė, jog ne tik puikiai pažysta Balmain stilių, ir jog puikiai gali sekti Christophe Decarnin pėdomis, bet ir tai, jog ir pats yra kupinas įdėjų ateičiai.




Nuotraukos : vogue.fr, vogue.com
Su meile, Erika! xx

Komentarų nėra:

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.