2010 m. gegužės 7 d., penktadienis

Fatshionistas?

Trumpas pranešimas pamąstymui...Mados žurnaluose vis dažniau galima išvysti apkūnių modelių nuotraukų, blog'uose savo derinukus rodančių 'FATshionist'ų'. Taipogi jos regėtos ir žengiančios podiumu. Dar visai neseniai visur nuaidėjo Karlo Lagerfeldo pasisakymas, kad modeliais gali būti tik itin liesos ir iškeltus standartus atitinkančios moterys/merginos. Jau ir tuomet iš karto buvo tam pasipriešinta ir sureaguota fotosesijomis su plius dydžio modeliais. O kaip manote Jūs? Ar pritariate, kad modelių darbas reikalauja tam tikros išvaizdos ir kad apkūnesnioms moterims/merginoms nereikėtų norėti išvysti savęs fotosesijų nuotraukose? O gal kaip tik reiktų kurti madą visoms, leisti suprasti, kad grožis nebūtinai slypi liesame kūne?


Foto: fashionindie.com ?
---
Iki malonaus,
Saldi_Mada.

1 komentaras:

Sepulture rašė...

man tiesa sakant, nepatinka, kad visad eskaluojamos marginalijos - arba perdziuvusi 40 sverianti, arba ispampusi 80 sverianti. kodel visgi nera 65 sverianciu modeliu? pripazinkim, tiek kaulai, tiek virsvoris kenkia sveikatai. nors man siaip patinka, kad tas apkunias moteris graziais veidais viesina. bet vis tiek nereikia susidaryti klaidingo ispudzio, kad geriau buti su per dideliu cholesterolio kiekiu kune, nei buti anoreksikei :)

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.