2009 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Rudens/Žiemos 09 Tendencijos - Mezginiai

Šaltuoju rudens/žiemos sezonu, mados spalvų paletėje dažnai pasigendama baltos spalvos, tačiau to nebūtų galima pasakyti apie mezginius. Sekant ir ankstesnes rudens/žiemos tendencijas, šį sezoną taipogi pastebime niekur nesitraukiančius, masyvius šalikus, skraistes, sukneles, megztinius...


Foto: fashionising.com
---

Iki malonaus,
Saldi_Mada.

5 komentarai:

Everyone loves fashion rašė...

laukiu nesulaukiu kada nusipirksiu silta dideli megztini :) Beje, eisi i Vilniuje busianti Fashion's night out? Daugiau informacijos mano bloge :)

saldi_mada rašė...

Deja, pati aš ne iš Vilniaus, o ir nuvykti nebus kaip, tad kad ir kaip apmaudu, neapsilankysiu ten. Reiks tikėtis, kad toks renginys Lietuvoje bus ne pirmas ir ne paskutinis. O Tu vyksi?

Dare rašė...

Raudonas ir mėlynas didžiuliai šaliai tobuli! Reikia kažkur susirasti

saldi_mada rašė...

Arba rasti žmogų galintį tokį šalį numegzti. Man taipogi šie patiko: paprasta, bet atrodo stulbinančiai.

Anonimiškas rašė...

Attractive section of content. I just stumbled upon your web
site and in accession capital to assert that I acquire in fact
enjoyed account your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

Also visit my weblog - Dayton Moving and Storage

Nuotraukos, kurios nėra mano priklauso tikrąjam jų autoriui. Jei tikrasis jų savininkas yra nepatenkintas jų naudojimu, tuomet prašau pranešti man ir jos bus pašalintos. /// All images that are not mine are credited and if someone has a problem with me using them, then please contact me right away and I'll remove them.



.